Як ви можете нас перевірити?

              В наш час існує безліч благодійних організацій, фондів, які незупинно працюють й чесно допомагають тим, хто цього потребує. На жаль, паралельно з цим з`являється велика кількість шахраїв, яких доволі складно розпізнати. Аби переконатися в нашій благонадійсності ви можете зробити перевірку власноруч, використовуючи лише комп‘ютер або смартфон.

Для цього вам потрібно:

  • Перейти за посиланням інформаційно-ресурсного центру https://youcontrol.com.ua й ввести назву нашої громадської організації. Так ви зможете побачити чи зареєстровані «Два в одному» офіційно чи ні. Таким чином ви також можете переглянути усю документацію й пересвідчитись у нашій добропорядності.
  • Зайти на нашу сторінку в Інстаграмм та подивитись на що йдуть перераховані кошти. Ми завжди звітуємо в наших постах про те, кому ми надали гуманітарну допомогу.
  • Попросити нас надіслати звіт про те, куди й на що пішли перераховані кошти.
  • Поспілкуватися з нашими працівниками й засновниками громадської організації «Два в одному» особисто.

              Однією з ознак чесного фонду також є вказівка на що саме йде збір коштів. Ми не можемо збирати гроші просто на «Благодійність». Ми маємо конкретні завдання й знаємо, кому справді можемо допомогти. Тому, коли ми видкриваємо збір, ми завжди вказуємо на що саме підуть ваші донати.

Retour en haut